AKP'li belediye başkanından çete lideri Peker'e 'özel' karşılama

AKP'li belediye başkanından çete lideri Peker'e 'özel' karşılama

AKP'ye verdiği destek ve muhalif kesimlere yönelik alenen tehditleriyle tanınan çete lideri Peker, AKP'li belediye başkanı tarafından "Reis bey" sözleriyle karşılandı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bir düğün için gittiği Rize'de Ardeşen ilçesini ziyaret etti.

Peker burada AKP'li Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin tarafından karşılanarak, yöresel yemekler sofrasında kendi adına verilen akşam yemeği programına katıldı.

'REİS BEY...'

Peker yemek sonrası yaptığı konuşmada kendisine gösterilen “misafirperverlik”ten dolayı teşekkür etti. Ardından sözü alan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'in ise konuşmasında Peker için “Reis bey” ifadesini kullanması dikkat çekti.

Gültekin, Peker’in ziyareti için duyduğu mutluluğu şu sözlerle ifade etti:

“Reis beyin ilimizi, ilçemizi ziyaret etmesinden çok keyif aldık, şeref duyduk. Vatanını seven, milletini seven, dinini bayrağını seven her vatanperver evlat gibi Sedat Bey de özel bir insan, güzel bir insan kendisini takip ediyoruz. İlçemizde kendisini ağırlamaktan son derece mutlu olduğumuzu ben buradan ifade etmek istiyorum. Allah yolunu, geleceğini ailesiyle beraber açık etsin, uzun etsin, sağlıklı ve mutlu etsin”

SEDAT PEKER KİMDİR?

Çete lideri Peker, kendisine ait internet sitesinde yayımladığı bir yazıda, "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" üyelerini "oluk oluk kanlarını akıtacağız" sözleriyle alenen tehdit etmişti.

Bir demecinde Erdoğan'ı "ölümüne destekleklediğini" söyleyen Peker, birçok defa da organize suç çağrısı yapmıştı.

Peker, cihatçı ÖSO'ya verdiği mühimmat desteğiyle de biliniyor.