AKP'li başkanın aracında silah ve kaçak sigara yakalandığı iddia edildi

AKP'li başkanın aracında silah ve kaçak sigara yakalandığı iddia edildi

Sırtköy Belde Belediyesi'nin AKP'li Başkanı Abdulkadir Balica'ya ait zırhlı makam aracında silah ve kaçak sigara yakalandığı ve o sırada araçta bulunan oğlu Mehmet Balica ile AKP Sırtköy Belde Başkanı Ali Balica'nın gözaltına alındığı iddia edildi.

Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Sırtköy Belde Belediyesi'nin AKP'li Başkanı Abdulkadir Balica'ya ait zırhlı makam aracında silah ve kaçak sigara yakalandığı iddia edildi.

MA'da yer alan habere göre Batman girişinde kontrole takılan aracın içerisinde belediye başkanının makam şoförü ve oğlu olan Mehmet Balica ile AKP Sırtköy Belde Başkanı Ali Balica bulunuyordu. Van'dan yola çıkan 73 KA 151 resmi plakalı zırhlı araç Batman girişinde iki gün önce polis kontrol noktasında durduruldu. Haberde, araçta yapılan aramada her iki şahsa ait iki kaleşnikof ve şarjörleri ile bin 950 paket kaçak sigaranın yakalandığı belirtildi.

Olay sonrası gözaltına alınan Mehmet Balica ve Ali Balica için Şırnak Valiliği'ne giden AKP'li isimlerin valilikte bir görüşme yaptığı iddia edilirken; Mehmet Balica ve Ali Balica'nın da serbest bırakıldığı belirtildi.