AKP'li başkan hilafet ilan etti

AKP'li başkan hilafet ilan etti

AKP Teşvikiye Belde Teşkilatı Başkanı Bülent Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Vallahi dil ile haykırılmasa da hilafet gelmiştir arkadaş” dedi.

Yalova'nın Çınarcık İlçesi'ne bağlı Teşvikiye Beldesi'nde AKP Belde Teşkilatı Başkanı Bülent Gültekin, Facebook hesabından skandal bir paylaşımda bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sudan ziyaretine ilişkin bir paylaşımda bulunan Gültekin, "Vallahi dil ile haykırılmasa da hilafet gelmiştir arkadaş” dedi.

'HİLAFET YAKIŞTIRTILMIŞTIR'

Yaptığı paylaşıma ilişkin Revizyongazetesi.com'a konuşan AKP'li Gültekin, "Hilafet gelmeli midir sizce?" sorusuna yanıt olarak şunları söyledi:

Tabi tabi ben bunu kastettim yani Cumhurbaşkanımızın bir sonraki ziyareti yanlış hatırlamıyorsam Çad’a olacak. Aynı görüntüyü de muhtemelen orada da göreceğiz. Ben islam dünyasının bir bütün olarak Türkiye’yi önder olarak seçtiğine inanıyorum. Yani bu şahıs olarak değil. Hilafet yakıştırılmıştır, bu giderek artacaktır, benim düşüncem budur. Ben bu konuda yaptığım paylaşımın çok da sakıncalı olduğunu düşünmüyorum.