AKP'den istifa eden Rasim Arı'dan AKP'ye suçlama: 'Sakın ola benim bayramlık ağzımı açtırmayın'

AKP'den istifa eden Rasim Arı'dan AKP'ye suçlama: 'Sakın ola benim bayramlık ağzımı açtırmayın'

AKP'den ve Nevşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Rasim Arı "Bana kumpas kuranlar şimdi birbirlerini satmaya başladılar. FETÖ artıklığı yapmayın. Bunlar FETÖ taktiğidir. Yanında ders aldığınız için başka gariban insanları FETÖ'cü diye suçladınız" dedi.

AKP'den ve Nevşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Rasim Arı, sosyal medya hesabından yaklaşık 2 saat süren bir canlı yayın daha yaptı.

Arı yaptığı açıklamalarda AKP'yi ve AKP'lileri suçladı.

Kendisine kumpas kurulduğunu söyleyen Arı, "Bana kumpas kuranlar şimdi birbirlerini satmaya başladılar. FETÖ artıklığı yapmayın. Bunlar FETÖ taktiğidir. Yanında ders aldığınız için başka gariban insanları FETÖ'cü diye suçladınız" dedi.

Sahte hesaplardan kendisi ve ailesi hakkında çeşitli iftiralar atan kişileri tespit ettiklerini ve 1 milyonluk tazminat davası açtıklarını belirten Rasim Arı, “Sakın ola benim bayramlık ağzımı açtırmayın. Benim bayramlık ağzımızı açtırırsanız, siz girecek delik ararsınız. Sizin gibi kahpece iftiralar da atmam. Siz nasıl insanlarsınız, Müslüman mısınız? İftiranın acısını ödeyeceksin. Şimdi tamamı birbirini satmaya başladı”  diye konuştu.

'OPERASYON YAPMAYIN'

Arı şu ifadeleri kullandı: 

 ''Belediye başkanlığına geldiğimde 89 milyon olan borç 10 milyona indi. Geldiğimde kasada 700 bin lira vardı. Bıraktığımda 12 milyon 589 bin lira para vardı. Belediyede düzensizlik nasıl olur size öğreteyim mi? Yapılan bir pazar yerinin müteahhidi bırakıp kaçıyor. 10 yıldır bankada bekletilen 480 bin liralık bir teminat mektubu vardı. Bundan kimsenin haberi yok. O dönem yalvara yakara 480 bin lirayı belediyeye aldı. İdare edilemeyen düzensiz belediye böyle olur. 2004 ve 2009 yılları arasında TEDAŞ'a borç ödenmemiş ve 6 milyonluk borç 24 milyona çıkmış. İlgilenilmeyen belediye öyle olur. Sistem kuruldu, eğer beğenmiyorsanız gidersiniz bilenler gelir. Siz benim belediye meclis üyelerimdiniz. Belediyeye gelseydiniz bilirdiniz. Bugüne kadar iyi niyetimi muhafaza ettim. Ama bu dakikadan itibaren her atılan adımı kontrol edeceğim. Yönetim şimdi sizde benim bir haksızlığım varsa verirsiniz savcılığa. Fake hesaplarla operasyon yapmayın."