AKP'den Abdullah Gül'e: Harekete İhanet Eden Bir Hain

AKP'den Abdullah Gül'e: Harekete İhanet Eden Bir Hain

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Abdullah Gül’ün 24 Haziran’da Erdoğan'ın karşısında aday olmayı düşündüğünü söyleyerek, "Bu harekete ihanet edenlerden birisidir." dedi.

AKP İzmir İl Teşkilatı’nın düzenlediği bayramlaşma törenine katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ,  Abdullah Gül için "Bu harekete ihanet edenlerden birisidir. Erdoğan'ın karşısına aday çıkmayı düşünecek birisi haindir." ifadelerini kullandı.

'CHP-İYİ PARTİ-HDP ADAYI OLACAKTI'

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin de katıldığı törende konuşan Dağ, dolarla ilgili gelen soruları yanıtladıktan sonra sözü Abdullah Gül'e getirerek şu ifadeleri kullandı: "Abdullah Gül de bu harekete ihanet edenlerden birisidir. Son aday olacağı güne kadar parti kurucusudur, büyüğümüzdür diye sesimiz çıkmadı. Ama Recep Tayyip Erdoğan karşısına CHP- İYİ Parti- HDP ittifakı’nın adayı olarak çıkmayı düşünecek birisi haindir." dedi.

CHP’YE KONGRE GÖNDERMESİ

Dağ konuşmasında ayrıca CHP için de küçümseyici ifadeler kullandı. Biz 100 binlerce kişiyle kongre yaptık diyen Dağ, CHP için "Rakibimiz olan parti, gerçi rakibimiz bile olamıyorlar ya, kongre bile toplayamıyor. Yapsak mı yapmasak mı ona bile karar veremiyor. Biz kongremizde önümüzdeki 5 senenin planlamasını yaparken, CHP önümüzdeki 1 ay içinde neler yaşayacağını bilmiyor." dedi.