AKP ve Saray'dan 'Erdoğan-Muharrem İnce görüşmesi' açıklaması

AKP ve Saray'dan 'Erdoğan-Muharrem İnce görüşmesi' açıklaması

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve AKP Sözcüsü Ömer Çelik, yaptıkları açıklamalarla "Erdoğan'la görüşen CHP'li Muharrem İnce" iddialarının yalan olduğunu öne sürdü.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Erdoğan’la görüşen CHP’li ismin Muharrem İnce olduğu iddiasına ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Altun'dan önce ise AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten "Her bakımdan yalan olduğu belli olan iddialar" açıklaması gelmişti.

Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın, Erdoğan’la Saray’da görüşen ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etmesi üzerine CNN Türk’e açıklama yapan Saray Sözcüsü Fahrettin Altun, “Cumhurbaşkanımız bu konuda söylenecek son sözü söylemiş, hem noktayı hem hakikati ortaya koymuştur” dedi.

[ih2]

AKP SÖZCÜSÜ: BELGE YOK, MESNET YOK

AKP Sözcüsü Ömer Çelik resmi twitter hesabından, "Kemal Kılıçdaroğlu ise her zamanki gibi doğru haber gibi bir kaygısı olmadığını, kendisi açısından yalan da olsa elverişli haber peşinde olduğunu gösterdi ve “böyle bir görüşme var, ismi biliyorum” dedi.

Her bakımdan yalan olduğu belli olan iddialar. Belge yok. Mesnet yok. İsmi dolaştırılan Muharrem İnce en güçlü şekilde yalanladı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun böyle bir görüşme olduğu iddialarını net dille yalanladı. Bir gazeteci, “Bir CHP’li Külliye’ye giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü” diye mesnetsiz bir haber yaptı. Haberde Cumhurbaşkanımızın CHP Genel Başkanlığı için o CHP’liye destek verdiği iddia edildi." açıklamalarında bulundu.