AKP ve MHP'den camide seçim toplantısı

AKP ve MHP'den camide seçim toplantısı

Toplantıyı düzenleyen MHP'li Mahmut Ayparçası, camiyi etkinlik alanı olarak kullandıklarını söyledi.

Ordu'daki bir cami içerisinde AKP ve MHP'li isimler tarafından toplantı düzenlendi ve seçim propagandası yapıldı. 

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi siyasi partilerin seçim çalışmaları da başlarken, AKP ve MHP'li isimler Ordu'nun Çamaş ilçesinde bulunan bir caminin içerisinde seçim toplantısı düzenlendi. MHP'li Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası ile AKP'li ilçe başkanı Bilan Şen'in düzenlediği toplantıda, cami içerisinde sorfra kuruldu ve Cumhur İttifakı'na destek çağrısı yapıldı.

BirGün'den Onur Durmuş'un haberine göre Danışman Mahallesi'ndeki camide düzenlenen toplantıda MHP'li Ayparçası, AKP aday adayları için oy istedi. AKP Milletvekili aday adayı Ahmet Yasin Bölükbaş ve AKP Çamaş İlçe Teşkilatı üyelerinin de katıldığı etkinlikte, seçim vaatlerinde bulunuldu. Bölükbaş, konuşma yaparak projelerinden bahsetti.

Caminin içerisinde namaz kılınan alana masa ve sandalyeler koyulurken, misafirlere pasta ve çay ikramlarında bulunuldu.

'BİR SÜREDİR ETKİNLİK ALANI OLARAK KULLANIYORUZ'

Camideki seçim çalışmasına ilişkin BirGün'e konuşan MHP'li Mahmut Ayparçası, "Burası bizim mahallemizde bulunan eski bir camiydi ve biz burayı bir süredir etkinlik alanı olarak kullanıyoruz. Cami cemaati toplantılarını burada gerçekleştiriyor" dedi.

Görüntülerde, camilerin iç bölümlerinde yer alan mihrab, minber ve kürsü gibi bölümlerin yer aldığı fark edilirken; yerel kaynaklar ise caminin mescit olarak kullanıldığını ve içerisinde zaman zaman dini etkinlikler düzenlendiği belirtti.