AKP Sözcüsü Çelik: Kimler yalan peşinde açıkça görülmektedir

AKP Sözcüsü Çelik: Kimler yalan peşinde açıkça görülmektedir

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kimler canla başla vazifesine sahip çıkıyor, kimler yalan peşinde açıkça görülmektedir" dedi.

İleri Haber

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul'daki 5.8'lik depremin ardından başlayan 'toplanma alanı' ve 'koordinasyona' İmamoğlu'nun çağrılıp çağırlmadığı tartışmalarına ilişkin, "Kimler canla başla vazifesine sahip çıkıyor, kimler yalan peşinde açıkça görülmektedir" dedi.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Çelik, şunları kaydetti:

'EN ÜZÜCÜ OLAN BAZI SİYASİLERİN BİLGİSİZCE KONUŞMASI'

"Sosyal medya başta olmak üzere çeşitli mecralarda açıkça yalan haber yayıldığını, provokatif yalanlar üretildiğini görüyoruz. Vatandaşlarımız, resmi birimler dışındaki açıklamalara itibar etmesinler. Tüm birimler vazifelerinin farkındadır ve sahada çalışmaktadır. En üzücü olan ise bazı siyasilerin bu hassas konularda bilgisizce konuşmasıdır. Bu, şu anda vatandaşlarımıza kötülük yapmaktan başka şey değildir. Bazılarının ise bilgisizliğin ötesinde bile bile yalan söylediği görülmektedir. Utanç verici yalanlar söylüyorlar."

'KİMLER VAZİFESİNE SAHİP ÇIKIYOR, KİMLER YALAN PEŞİNDE AÇIKÇA GÖRÜLMEKTEDİR'

"Kimler canla başla vazifesine sahip çıkıyor, kimler yalan peşinde açıkça görülmektedir. Toplanma yerlerinden, koordinasyona hangi birimlerin davetli olduğuna dair, bilinen bazı isimlerin yalan yaydığı görülüyor. Yalan üretim merkezlerini biliyoruz. Sorumlu davranmak yerine gündeme gelmek için yalan üretenleri herkes görüyor. Bunları kendi yalanlarıyla baş başa bırakılım. İşini yapan, masada ve sahada görevini hassasiyetle yerine getiren resmi birimlerin açıklamaları takip edilmelidir. Afet yönetimi yüksek sorumluluk gerektirir. Tek ajandası vatandaşımızın her türlü güvenliğidir. Ajandasında başka şeyler olanların yalanları sadece vatandaşımıza kötülük yapar."