'AKP miting için insanları tehdit ediyor'

'AKP miting için insanları tehdit ediyor'

Bülbül, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aydın'da yapacağı mitingle ilgili açıklamalarda bulundu.

İleri Haber

CHP’li Süleyman Bülbül, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın kentte yapacağı miting için AKP'nin zorla devlet kurumlarından insan topladığı bilgisi kulağımıza geliyor" dedi. Bülbül, bu çabaların “bitiş”i engelleyemeyeceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Ocak'ta Aydın'da yapacağı mitingle ilgili açıklamalarda bulundu.

“AKP'nin zorla devlet kurumlarından insan topladığı bilgisi kulağımıza geliyor” diyen Bülbül, şöyle konuştu:

"Tek adam bu cumartesi günü Aydın'a geliyor. Gelmesine geliyor da halkı da zorla beraberinde sürüklüyor. Bize iletilen ve duyduğumuz bilgiye göre AKP, miting için İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden okullardaki idarecilere, çalışanların iradesi dışında mitinge gelmeleri için baskı yaptırıldığı ihbarları geliyor. Bunlar olağan şeyler. Biz hiç şaşırmadık. Çünkü bu zamana kadar yaptığı mitingleri gördük. Her yer bomboştu. Bu sefer rezil olmak istemiyorlar ve insanları tehdit yoluyla mitinge getiriyorlar. Ne kadar getirirseniz, getirin. Ne kadar zorlarsanız, zorlayın. Ne kadar kalabalık olursanız olun artık siz bittiniz. Yolcudur abbas, bağlasan da durmaz."