AKP Milletvekili: Ekonomik kriz yok, kimse iş beğenmiyor

AKP Milletvekili: Ekonomik kriz yok, kimse iş beğenmiyor

AKP Konya Milletvekili Halil Etyemez, Türkiye'de ekonomik kriz olmadığını söyleyerek işsizlik rakamlarını değerlendirdi, ''Kimse iş beğenmiyor'' dedi. 

AKP Konya Milletvekili Halil Etyemez, Türkiye'de ekonomik kriz olmadığını söyleyere, ''Kimse iş beğenmiyor'' dedi. 

AKP Konya İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Etyemez, Türkiye ekonomisinin dışardan müdahalelerle yıpratılmaya çalışıldığını öne sürerek, “Barış Pınarı Harekatı ile Türkiye, ekonomi üzerinden tehdit edildi” dedi.

'EKONOMİK DARALMA YAŞADIK, BAŞKANLIK SİSTEMİYLE TOPARLADIK'

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre, AKP iktidarı boyunca ekonomik anlamda  kriz yaşanmadığını iddia eden AKP'li Etyemez, “Bu ülkede 17 yıldır iktidarda bulunan  partiyiz. Bugüne kadar ekonomik kriz yaşamamış bir ülkeyiz. Sadece kısa bir dönem ekonomik daralma yaşadık. Bu da dışarıdan bize yapılan müdahalelerle ilgiliydi. Bu ekonomik daralmadan bir an önce toparlanmaya geçişimizin sebebi güçlü başkanlık sistemidir” dedi.

'KİMSE İŞ BEĞENMİYOR'

Her geçen gün artan işsizlik rakamlarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Halil Etyemez, “Suriye krizi yaşanmadan önce Konya'da iş adamlarımızla yaptığımız toplantılarda kimsenin iş beğenmediğini belirtip, eleman bulmakta zorluk çektiklerini anlatmışlardı. Buna da şahidiz.” ifadelerini kullandı.