AKP İstanbul İl Başkanlığı'na Osman Nuri Kabaktepe getirildi iddiası

AKP İstanbul İl Başkanlığı'na Osman Nuri Kabaktepe getirildi iddiası

AKP İstanbul İl Başkanlığı'na Osman Nuri Kabaktepe'nin getirildiği iddia edildi.

AKP İstanbul İl Başkanlığı'na Osman Nuri Kabaktepe'nin getirileceği iddia edildi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da 7 ilçenin belediye başkanlarıyla yaptığı toplantının ardından AKP'nin mevcut İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Olağan İl Kongresi'nde aday olmayacağını açıkladı.

AKP'li 7 ilçe belediye başkanının diğer ilçe belediye başkanlarını da temsilen Erdoğan ile görüştüğü toplantıda, Bayram Şenocak'ın performansından memnun olmadıklarını dile getirdikleri bildirildi.

İddialara göre, Esenler Belediyesi’nde yapılan görüşmeye AKP'nin eski ilçe yöneticileri ve il teşkilatında görev alan isimler davet edildi.

Erdoğan'ın, Osman Nuri Kabaktepe'ye burada “Hayırlı olsun” dediği öne sürüldü.

OSMAN NURİ KABAKTEPE KİMDİR?

Osman Nuri Kabaktepe, Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeşitli görevler üstlendi. Kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul il yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyeliği görevinde bulundu. 2004 yerel seçimlerinde SP’den Fatsa belediye başkan adayı oldu.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanlığı da yapan Kabaktepe, İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu üyeliği ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) yüksek istişare kurulu üyeliği, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği genel başkan yardımcılığı görevinde de bulundu.