AKP İstanbul İl Başkanı kanalları karıştırdı

AKP İstanbul İl Başkanı kanalları karıştırdı

Kanal İstanbul ile Boğaçayı Projesi'ni karıştıran AKP İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, AKP teşkilatının yalanlama yapması ile de iktidarın da projeleri karıştırdığını ortaya çıkardı.

Resmi Twitter hesabından paylaşım yapan AKP’nin yeni İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kanal İstanbul diye, Antalya-Konyaaltı'nda AKP’li Menderes Türel tarafından hazırlanan Boğaçayı projesinin görselini paylaştı.

Kabaktepe’nin söz konusu paylaşımının altına @ibbhaberleri adlı bağımsız hesabı yöneten Twitter kullanıcısı, “Kanallar karıştı...” diye yazdı.

AKP İstanbul teşkilatının resmi Twitter hesabından ise söz konusu uyarıya, “İşte tam olarak bahsettiğimiz tezvirat kampanyası budur. Cehaletin en kötüsü bilmediğini bilmemektir. Ancak sizinki bilmemek değil, art niyet” denerek yanıt geldi. AKP İstanbul Teşkilatı görselin kaynağı olarak iktidar tarafından kurulan www.kanalistanbul.gov.tr/tr adresini gösterdi. Böylece Kanal İstanbul'un sitesinde de yanlışlıkla Boğaçayı Projesi'nin görselinin kullanıldığı ortaya çıktı. 

AKP İstanbul İl Başkanlığı ayrıca “Hiç proje üretemeyenlerin, birbirinden güzel “çılgın” projelerimizi karıştırmalarını normal karşılıyoruz :)” diyerek Boğaçayı projesinin tanıtım videosunu da paylaştı.