AKP ilçe teşkilatı, devlet okulunda toplantı yaptı

AKP ilçe teşkilatı, devlet okulunda toplantı yaptı

AKP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, milletvekillerinin de katıldığı bir toplantıyı Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi'nde yaptı. Toplantıdan haberi olan veliler ise yaşananlara tepki gösterdi.

AKP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, 'İlçe Danışma Meclisi' toplantısını Beşiktaş'ta bulunan devlet okulu Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’nde yaptı. 2 Ekim'de gerçekleştirilen ve okulun konferans salonunda düzenlenen toplantıya AKP milletvekilleri Ahmet Hamdi Çamlı ve Nevzat Şatıroğlu’nun yanı sıra AKP il, ilçe başkanları ve üyeleri katıldı.

VELİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Toplantıya ilişkin fotoğrafların öğrenci WhatsApp gruplarında paylaşılmasının ardından veliler, okul yönetimine tepki gösterdi. Yönetimden, "Toplantı yapılacağından haberimiz yoktu. Kaymakamlıktan, salonun kullanılacağına dair yazı gönderildi" cevabı alan veliler, "Devlet okullarında toplantı yapan AKP ilçe teşkilatı başka yer bulamıyor mu?" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilişkin Sendika.Org’a konuşan bir veli ise diğer birçok veliyle birlikte işin peşini bırakmayacaklarını kaydetti. Veli, kaymakamlığa dilekçe yazacaklarını belirterek, "Çocuklarımız okulda siyaset namına herhangi bir şey yapması durumunda neler olabileceğini tahmin ediyoruz, ancak siyasi bir partinin okulda bu kadar rahat etkinlik yapmasına nasıl göz yumulduğunu da merak ediyoruz" dedi.