AKP İlçe Başkanı: Bütün fabrikalar AKP'nin, buralarda bizim verdiğimiz isimler işe girebilir

AKP İlçe Başkanı: Bütün fabrikalar AKP'nin, buralarda bizim verdiğimiz isimler işe girebilir

AKP İlçe Başkanı, yurttaşlardan oy istedikleri seçim toplantısında yeni bir skandala imza attı. Memleketteki tüm fabrikaların AKP'nin olduğunu iddia eden ilçe başkanı, bu fabrikalarda AKP'nin verdiği listeye göre işe alım yapıldığını da itiraf etti.

AKP'nin yerel seçim propagandalarındaki skandallara bir yenisi eklendi. AKP Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düvenci ve Yenipazar Belde Belediye Başkanı Cem Eser, Türkiye'deki tüm fabrikaların AKP'nin olduğunu, buralarda AKP'nin belirlediği isimlerin işe girebildiğini itiraf etti.

AKP Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düvenci, Yenipazar Belde Belediye Başkanı Cem Eser için yapılan bir seçim toplantısında, Yozgat Boğazlıyan’daki Şeker Fabrikası’na sadece partisinin belirlediği isimlerin alınabileceğini söyledi.

'ŞEKER FABRİKASI DA AKP'NİN BİLMEM NE FABRİKASI DA AKP'NİN'

Yurttaşlardan oy isterken yeni bir skandala imza atan Düvenci, “Şeker Fabrikası’na adam alınacakmış. Biz alırız, kimse aldıramaz. Vay ben orada şu görevdeyim, bu görevdeyim… Şeker Fabrikası da AKP’nin, bilmem ne fabrikası da AKP’nin" cümlelerini kurdu.

BELEDİYE BAŞKANI ONAYLADI: 'İLÇE BAŞKANINA LİSTE GELİR'

Düvenci'nin sözlerini onaylayan, AKP’li Belediye başkan adayı Cem Eser de şöyle konuştu:

“Şeker Fabrikası’nın denetiminde olan arkadaş sallıyor. 25-30 tane Yenipazar’a, 30 tane Aşağısarıca’ya, 30 tane Ömerli. "Veremez arkadaş veremez. Verilmiş olsa dahi, ilçe başkanımıza, buraya liste gelir."

Cem Eser, aynı zamanda mevcut Belediye Başkanı olarak görevine devam ediyor.