AKP Grup Başkanvekili'nin Covid-19 testi pozitif çıktı

AKP Grup Başkanvekili'nin Covid-19 testi pozitif çıktı

AKP Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'nun Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. 

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı. Akbaşoğlu aynı zamanda bugün TBMM'de AKP'nin yeni idare amirlerini seçtiği oylamaya gelip oyunu kullandı.

Habertürk'ün aktarımına göre, tedavisi başlayan Akbaşoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve AKP Genel Merkezi'nin süreci takip ettiği belirtildi.

CHP'Lİ ÖZEL'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel genel kurulda yaptığı açıklamada "Sayın Akbaşoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili olumsuz bir haber aldık geçmiş olsun diyoruz, acil şifalar diliyoruz yakından takip ediyoruz" dedi.

3 HDP'Lİ MİLLETVEKİLİNİN DE COVİD-19 TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI

HDP Grup Başkanvekilleri Meral Danış Beştaş ve Saruhan Oluç tarafından toplamda 3 HDP'li milletvekilinde de Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Yazılı açıklamada vekillerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilerek, "Daha önce de açıkladığımız gibi grup salonumuzun da bulunduğu katta bir temizlik personelinin enfekte olduğu hafta başında tespit edilmiştir. Bunun ardından çay ocağı, kat personeli, danışmanlar ve milletvekillerinin test yaptırmaları kararı alınmıştır.Şu ana kadar yapılan testlerde toplamda 3 vekilimizin enfekte olduğu anlaşılmıştır. Vekillerimiz doktor kontrolü altındadır ve sağlık durumları iyidir" denilmişti.