AKP Grup Başkanvekili Bülen Turan'dan CHP'ye hakaret: 'Kolibasili kafalılar'

AKP Grup Başkanvekili Bülen Turan'dan CHP'ye hakaret: 'Kolibasili kafalılar'

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, vatandaşların seçim tercihini eleştirerek CHP'ye "kolibasili kafalılar" şeklinde hakaret etti.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan yaptığı konuşmada vatandaşları suçlayarak, CHP’ye de hakaret etti. Turan, CHP’nin adayı Mert Uygun’un Bayramiç Belediye Başkanı seçilmesiyle ilgili, “Bayramiç’te çok iş yaptık, çok emek verdik, Bayramiçliler bu kolibasili kafalıları tercih etti” dedi.

AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kurban Bayramı programı kapsamında Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde düzenlenen programda konuştu.

Evrensel'den Seçkin Sağlam'ın haberine göre Turan, 2014 seçimlerinde seçilen AKP'li Belediye Başkanı Saadettin Arslan’ın 2019 seçimlerinde kaybettiği ve CHP adayı Mert Uygun’un Belediye Başkanı olduğu Bayramiç'te, yurttaşların tercihlerini eleştirdi. 

Turan, şunları söyledi:

"Siz hiç duydunuz mu sudan zehirlenme diye bir şey? Duymadınız değil mi? Daha dün başladılar göreve, sayıları aldım 600’den fazla hemşehrimiz hastanelik olmuş. Görüştüm ilgililerle suların içinde klor yok. Sen ne iş yaparsın ya? Suların içinden kolibasili çıktı, lağım çıktı lağım. Ama şunu söyleyeceğim, Bayramiç’te çok iş yaptık, çok emek verdik, Bayramiçliler bu kolibasili kafalıları tercih etti. Sitem etmiyorum, saygı duyuyorum ama üzüntümü söylüyorum."