AKP Grup Başkanı Bostancı: Partilerin ömürlerine ilişkin kararı halk verir

AKP Grup Başkanı Bostancı: Partilerin ömürlerine ilişkin kararı halk verir

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı'dan AKP'li eski vekil Mehmet Metiner'in "AKP ömrünü doldurdu" açıklamalarına cevap geldi.

Eski AKP'li vekil Mehmet Metiner, AKP’nin artık ömrünü tamamladığını belirtirken, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yeni bir partinin kurulması gerekiyor. Yenilenmiş bir AK Parti'ye değil yeni bir AK Parti'ye acilen ihtiyaç var” demişti. Bu sözlere AKP TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Naci Bostancı'dan yanıt geldi.

Bostancı, “Mehmet Metiner bizim arkadaşımızdır, AK Partilidir. İyi niyetli bir değerlendirme yapmıştır” ifadelerini kullandı.

Bostancı, şu ifadeleri kullandı:

“Yalnız partilerin ömürlerine ilişkin kararı halk verir. AK Parti, 600 milletvekili olan parlamentoda 295 milletvekili çıkarmış bir siyasi partidir. Dolayısıyla halkımız AK Partinin ömrüne ilişkin kararını halkımız çok açık bir şekilde ortaya koymuştur. AK Parti aynı şekilde kendi kusurlarını azaltmak, meziyetlerini çoğaltmak istikametinde Türkiye’nin bütün akıllarından faydalanma yolunda çabayla siyasal hayatına devam etmektedir. Mehmet Metiner bizim arkadaşımızdır, AK Partilidir. İyi niyetli bir değerlendirme yapmıştır.”