AKP Gençlik Kolları Başkanı uyuşturucuyla yakalandı

AKP Gençlik Kolları Başkanı uyuşturucuyla yakalandı

AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanı ve Efeler Belediye Meclis Üyesi Abdülhamit Burak Aykut, uyuşturucu maddeyle polisten kaçmaya çalışırken yakalandı.

AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanı ve Efeler Belediye Meclis Üyesi Abdülhamit Burak Aykut, uyuşturucu maddeyle yakalandı. AKP’li Başkan Aykut, dün gece yanında bir arkadaşı ile seyir halindeyken Aydın-Muğla karayolundan polis kontrol noktasında “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştığı öğrenildi.

AKP'li Aykut, kaçmaya çalışırken polis aracına çarptı. Polis aracına çarpmasına rağmen yine kaçmaya çalışan Aykut, polisler tarafından Denizli çevre yolunda arkadaşı ile yakalanıp gözaltına alındı. AKP'li başkanın araçtan bir madde attığını fark eden polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemeler sonucunda polisler, camdan atılan maddenin bonzai türü sentetik uyuşturucu maddesi olduğunu tespit etti.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis ekipleri tarafından kovalamaca sonucu araçta bulunan arkadaşı ile birlikte yakalanan AKP İl Gençlik Kolları Başkanı ve arkadaşı gözaltına alındıktan sonra Narkotik Şubeye teslim edildi. Burada yapılan işlemlerin ardından hastaneye sevk edilen Aykut’un yapılan kan testinde temiz çıktığı, yanındaki arkadaşının ise alkollü olduğu anlaşıldı.

Aykut ve yanındaki arkadaşı hakkında Narkotik Şube’de alınan ifadelerinde suçlamaları reddettikleri öğrenilirken, adli işlemlerin sürdüğü öğrenildi.