AKP eski İstanbul İl Başkanı: Ahlaken de vicdanen de kaybettik

AKP eski İstanbul İl Başkanı: Ahlaken de vicdanen de kaybettik

AKP eski İstanbul İl Başkanı Selim Temurcu, İstanbul seçimlerine ilişkin, "Ahlaken de vicdanen de kaybettik" dedi.

İstanbul seçimlerini kaybeden AKP'nin eski İl Başkanı Selim Temurcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yenilgiyi kabul etti.

Temurcu, AKP'nin 17 gündür süreci yokuşa sürmesine ilişkin attığı tweetlerde, "Sevdamız dediğimiz bu şehri çeyrek asır sonra kaybediyor olduğumuzu düşünmek dahi içimizi acıtıyor. Daha da önemlisi; İstanbul’da süreci yönetememek, toplum nezdinde ahlaken-vicdanen seçimi kaybetmiş olmak Ak Partimizi bir dava hareketi olarak gören bizleri kahretmiştir" dedi.

'BİZE DÜŞEN MAZBATAYI ALANI KUTLAMAKTIR'

Temurcu şöyle yazdı:

"Sevdamız dediğimiz bu şehri çeyrek asır sonra kaybediyor olduğumuzu düşünmek dahi içimizi acıtıyor. Daha da önemlisi; İstanbul’da süreci yönetememek, toplum nezdinde ahlaken-vicdanen seçimi kaybetmiş olmak Ak Partimizi bir dava hareketi olarak gören bizleri kahretmiştir. Yiğit, düştüğü yerden kalkmasını bilendir. Partimizin kurucu ilkelerine sarılıp, kardeşçe kucaklaşmayı becerebilirsek yeni bir dönemi hep birlikte başlatabiliriz. Şimdi Milletin Partisi Ak Partimize ve bizlere yakışan; mazbatayı alanı şimdilik kutlamak, hukuk devleti prensipleri çerçevesinde YSK’ya yapılan itirazlarımızın neticesini beklemektir. Unutmayalım; demokrasi ve hukuk var oldukça, kazanan her daim milletimiz olacaktır."