AKP Ensar'sız iş yapmıyor: Şimdi de tesisler devredildi!

AKP Ensar'sız iş yapmıyor: Şimdi de tesisler devredildi!

Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere neredeyse tüm kamu kurumlarıyla ortaklığı olan Ensar Vakfı'na, şimdi de yaşlılar için yapılmış sosyal tesisler devredildi.

İstanbul Küçükçekmece Belediyesi ve Ensar Vakfı tarafından imzalanan protokolde, yaşlıların kullanımı için inşa edilen tesisin yandaş Ensar Vakfı'na tahsis edilmesi TBMM gündemine taşındı.

BirGün'ün haberine göre, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, “İktidarın ve özellikle iktidar belediyelerinin Ensar Vakfı’yla iş birliği yaparak kamuya ait kaynakları bu vakfa devretmesi devletin rutin işleri haline gelmiştir” dedi.

'ANLAŞILAN O Kİ, YENİ ORTAK ENSAR'

Eğitimden sağlığa, turizmden ekonomiye kadar her alanda etkinliğini artıran Ensar Vakfı’na bir yetki de Küçükçekmece Belediyesi’nden sağlandı. Ensar’ın yurt skandallarıyla ve çocuk istismarlarıyla kamuoyunun gündemine geldiğini hatırlatan Erdem, “AKP devleti ortaksız idare edemiyor. Anlaşılan o ki, yeni ortak Ensar’dır” diye konuştu.

SOSYAL TESİSLER ENSAR'A PEŞKEŞ ÇEKİLDİ!

AKP’li belediyelerin, Ensar’ın her türlü olumsuzluklarına karşın bu vakıfla ortaklığını sürdürdüğüne dikkat çeken Erdem, “Küçükçekmece Belediyesi’nin daha önce inşa ettiği ve yaşlılara sosyal donatı alanı olarak planlanan Atakent Mahallesi’ndeki tesisler, ‘Tasavvuf Musikisi Eğitimi’ vermek üzere Ensar’a devredilmiştir” ifadelerini kullandı.