AKP ekonomiden memnun

AKP ekonomiden memnun

Adana'da konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı ekonomik krizi dış güçlere bağlarken, McKinsey'e devredilen denetimden memnun olduğunu söyledi.

Adana gezisinde yerel seçimler ve ekonomiye dair açıklamalarda bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu “Ekonomimiz ehil ellerde” dedi.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen AKP Seyhan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Sarıeroğlu AKP’nin her ilde yerel seçime gireceğini söyledi.

'İTTİFAKLA İLGİLİ CUMHURBAŞKANIMIZ AÇIKLAMA YAPTI'

MHP ittifakının tekrar gündemde olduğu bugünlerde "Herkesin kafasında, ittifakla, Adana ve diğer illerimizle ilgili olarak sorular olduğunu biliyoruz” diyen Sarıeroğlu “Bununla ilgili Cumhurbaşkanımızın konuşması gayet net. En son yaptığı açıklamalar ortada” ifadesini kullandı.

'EKONOMİMİZ EHİL ELLERDE'

Damat Albayrak tarafından ülke ekonomisinin denetimini yapmak üzere McKinsey’e devredilmesini ise “Önlemlerimizi almış durumdayız, güçlü bir ekonomiye sahibiz. Ekonomimiz ehil ellerde" şeklinde yorumladı. 

Ülkede yaşanan ve artık AKP’lilerin de gizleyemediği boyutlara ulaşan ekonomik kriz içinse “Türkiye'nin iç dinamiklerinden kaynaklanan bir süreç değildi” dedi.