Ahmet Şık'tan Nedim Şener'e sert tepki

Ahmet Şık'tan Nedim Şener'e sert tepki

Uzun süredir iktidarı destekleyen açıklamalarıyla gündeme gelen Nedim Şener'e, Ahmet Şık'tan tepki geldi. Şık "Kendileri gibi konuşan gazeteci kılığındaki tetikçilerle sohbet etsin" dedi.

Ahmet Şık, bir radyo programında 15 Temmuz darbe girişiminde kışladan çıkan askerlere ilişkin, "5 günlük er olması fark etmez. Ya da görev gereği gitmiş dahi olsa darbeye kalkışmıştır" yorumu yapan Nedim Şener'e tepki gösterdi.

Şener'in "Boğaz Köprüsü'nde bir er, FETÖ’cü komutanı tarafından kafasına sıkılıp öldürüldü. Şehit oldu. Neden? Halka ateş etmediği için. Ben o şehit olan askerle, diğerlerini nasıl ayıracağım?" paylaşımına tepki gösteren Şık, "Kimin masum ya da suçlu olduğunu ayıracak olan, aklını kininin esiri eden sen değilsin" dedi.

'GAZETECİ KILIĞINDAKİ TETİKÇİLERLE SOHBET ETSİN'

Daha önce de hedef gösterme ve kendisini eleştirenlere saldırılarıyla gündeme gelen Nedim Şener'in Ahmet Şık'a yönelik, "Seninle konuşacak bir şeyimiz yok" sözlerine Ahmet Şık; "Kendileri gibi konuşan gazeteci kılığındaki tetikçilerle sohbet etsin" dedi.

'DARBE KARANLIKTA BIRAKILIYOR'

Şık, "Güce secde eden savcı/hakim dili kullananlar,kendileri gibi konuşan gazeteci kılığındaki tetikçilerle sohbet etsin.Devlet seri cinayetler işleyen bir katil, Cemaat içinde 'FETÖ ' denilen çetenin de olduğu sosyolojik bir olgu,darbe de karanlıkta bırakılıyor olduğu kadar gerçek.Nokta" açıklamasında bulundu.