Ağaca asılarak tüfekle vurulmuş halde bulunan yavru köpeklerin 2'si öldü

Ağaca asılarak tüfekle vurulmuş halde bulunan yavru köpeklerin 2'si öldü

Bacaklarından ağaca asılı ve tüfekle vurulmuş halde bulunan 3 yavru köpekten 2'si öldü. Birinin ise tedavisine devam ediliyor.

Bolu'nun Göynük ilçesinde bulunan Hasanlar köyünde tüfekle vurulan üç yavru köpek bacaklarından ağaca asılı halde bulundu. Köpekleri bulan vatandaşlar, iki yavru köpeğin öldüğünü gördü. Yaşayan bir yavru köpek ise tedavisi için Bolu’ya götürüldü.

VÜCÜDUNDA 10 ADET SAÇMA BULUNDU

Bolu Veteriner Tıp Merkezi’nde tedavisi süren köpeğin vücudunda 10 adet saçma bulundu. Veteriner hekim Burhan Karabaş şunları söyledi: “Kliniğimize önceki gün akşam saatlerinde Göynük’ten getirilen 4 aylık yavru köpeğe yaptığımız tetkikler sonucunda radyografide baş kısmında 6, kalça ve bacak kısmında dört olmak üzere toplam 10 adet saçma isabet ettiği görüldü. Yapılan kan sayımında kan değerlerinin oldukça düşük olduğu saptandı. Buna ek olarak kanlı ishal hastalığı da çıktı. Hemen tedavi altına aldık. Bolu Veteriner Tıp Merkezi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu duruma duyarsız kalmayıp yaralı köpeğimizi bizlere tedavisi için ulaştıran hayvansever dostlarımıza teşekkür ederiz.”

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Siyasi Haber'de yer alan habere göre olayın yerel basın ve sosyal medyaya yansımasının ardından Göynük savcılığı soruşturma başlattı.

DAHA FAZLA