Adana'da sokak köpeğinin üzerine kaynar su döken şahıs gözaltına alındı

Adana'da sokak köpeğinin üzerine kaynar su döken şahıs gözaltına alındı

Çukurova'daki bir sitenin özel güvenlik görevlisi olan Muhammet Emin Köşgeroğlu, ocakta ısıttığı sıcak suyu yatan sokak köpeğinin üzerine döktüğü ortaya çıktı.

Adana’da bir sitenin özel güvenlik görevlisi ocakta ısıttığı sıcak suyu yolda yatan sokak köpeğinin üzerine döktü. Site yönetimi güvenlik görevlisinin işine son verirken, yaralı halde bulunan köpeğin tedavisi sürüyor.

Çukurova ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’ndeki bir sitenin sakinleri, yıllardır besledikleri sokak köpeğini yaralı halde buldu. Bunun üzerine köpek hemen veterinere götürülerek tedavi altına alındı.

Olayın, sitenin özel güvenlik görevlisi Muhammet Emin Köşgeroğlu tarafından yapıldığının iddia edilmesi üzerine yönetim, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde Köşgeroğlu’nun güvenlik kulübesindeki ocakta suyu ısıtıp daha sonra sessizce giderek yatan köpeğin üzerine döktüğü, yanan köpeğin ise can havliyle kaçtığı görüldü. Bunun üzerine Köşgeroğlu gözaltına alınırken, site yönetimi de işine son verdi. Olayın sosyal medyada yayılması üzerine yurttaşlar güvenlik görevlisine tepki gösterdi.

Köpeğin tedavisi sürüyor. (İHA)

DAHA FAZLA