Adana'da bir kadın uyurken katledildi

Adana'da bir kadın uyurken katledildi

Melek Yıldırım, Ramazan Ü. tarafından katledildi.

Adana'da birlikte yaşadığı Ramazan Ü. tarafından darbedilen Melek Yıldırım, aynı gece uykusunda katledildi. Yıldırım'ın babası, Ramazan Ü.'nün sürekli şiddet uyguladığını söyledi.

Kadın cinayeti, Sarıçam ilçesinde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. 3 çocuk annesi 28 yaşındaki Melek Yıldırım ile kısa süre önce "dini nikah" yaptığı 35 yaşındaki Ramazan Ü. arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası Ramazan Ü.'nün darbettiği Melek Yıldırım, yanında yaşayan 2 çocuğuyla birlikte balkonda uyumaya başladı.

Gece saatlerinde ise Ramazan Ü. kesici aletle Melek Yıldırım'ı kalbinden yaraladı ve ardından kuzeninin evine kaçtı. Burada polisi arayan Ramazan Ü., cinayeti itiraf etti. Sağlık ekipleriyle eve giden polisler, Yıldırım'ın cansız bedenini ve yanında ağlayan çocuklarını gördü. 

Melek Yıldırım'ın cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Fail Ramazan Ü. ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

'KIZIM HEP KURTULMAK İSTİYORDU'

Adli tıptaki işlemlerin ardından Yıldırım'ın cenazesi, sabah babası Cumali Şahin´e teslim edildi. Kızının cenazesini teslim alan baba, Ramazan Ü.´nün kızına sürekli şiddet uyguladığını dile getirdi. "Kızım hep ondan kurtulmak istedi" diyen Cumali Şahin, "Ben bir baba olarak Cumhurbaşkanımıza, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ´a sesleniyorum. Bu kişi gereken cezayı alsın istiyorum. İnşallah adalet tecelli eder" diye konuştu. (DHA)

DAHA FAZLA