Adalet Bakanı Gül, tarikat toplantısında el-etek öptü

Adalet Bakanı Gül, tarikat toplantısında el-etek öptü

Suriye merkezli Haznevi Tarikatı'nın bir programına katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül' ün ortaya çıkan görüntüleri dikkat çekti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün, Gaziantep'te katıldığı bir programda Haznevi Tarikatı liderinin “elini eteğini öptüğü” görüntüler ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te 67 bin metrekarelik alanda devasa bir külliye yaptırarak tartışmalara neden olan Suriye merkezli Haznevi Tarikatı'nın bir programına katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül' ün ortaya çıkan görüntüleri dikkat çekti.

Sosyal medyada gündeme gelen görüntülerde konuşmasını tamamlayan tarikat liderinin, kürsüden inerek Bakan Gül'ün yanına gittiği görülüyor. Söz konusu görüntülerde Gül'ün tarikat liderine doğru eğildiği görülürken, Bakan Gül ile tarikat lideri bir anlığına kamera açısının dışında kalıyor. Videonun devamında ise ikilinin samimi bir şekilde ayaküstü sohbet ettiği görülüyor.

Görüntülerde Bakan'ın, tarikat liderinin elini öptüğü net olarak görülmezken, Abdulhamit Gül'ün tarikat liderine doğru eğilmesi sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.