Adalar Belediyesi'ne pompalı tüfekle saldırı

Adalar Belediyesi'ne pompalı tüfekle saldırı

Adalar Belediyesi'nin binası, silahlı saldırgan tarafından kurşunlanırken, sadece maddi zarar meydana gelen saldırının zanlısı gözaltına alındı.

Bu sabah, Adalar Belediyesi binası önüne gelen bir kişi, pompalı tüfekle 7 el ateş etti. Belediyeye yönelik saldırıda can kaybı yaşanmazken, binadaki camlar kırıldı.

Büyükada'da sabah saatlerinde yaşanan olayda, Adalar Belediyesi'ne pompalı tüfekle gelen 71 yaşındaki M.Ş. adlı şahıs, İHA'da yer alan iddiaya göre evinin suyunun kesildiği gerekçesiyle belediye binasına doğru ateş açtı.

Saldırıda yaralanan ya da hayatını kaybeden olmazken, nüfus kaydı Rize'de bulunan silahlı saldırgan polis tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

KAÇAK YAPTIĞI YERE SU BAĞLATAMADIĞI İÇİN SALDIRMIŞ

Öte yandan, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Adalar Belediyesi'ne yapılan saldırının sebebi kişinin suyunun kesilmesi değil, kendisine ait olmayan bir araziye kaçak olarak yaptığı yere su bağlatamaması olduğunu aktardı.

BELEDİYE BİNASINA ATEŞ EDEN ŞAHIS TUTUKLANDI

Adalar Belediyesi hizmet binasına pompalı tüfekle ateş açan 71 yaşındaki M.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Büyükada’da bulunan Adalar Belediyesi binasına sabah saatlerinde silahlı saldırıda bulunan 71 yaşındaki M.Ş. adlı bir kişi yakalandı. Bir süre önce tarla olarak kullanmak üzere Vakıflar Müdürlüğü’nden kiraladığı bahçeye bazı yapılar inşa etmesi üzerine İSKİ tarafından kiraladığı bahçenin suyu kesilen M.Ş., önüne geldiği Belediye hizmet binasına pompalı tüfek ile 7 el ateş açtı. 

Ölen ya da yaralananın olmadığı olay sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.Ş., götürüldüğü emniyette ifadesinin alınması sonrası adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

DAHA FAZLA