8 Mart'ta 'kadınlara saldırı' talimatı veren Erdoğan: Her gün kadınlar günüdür

8 Mart'ta 'kadınlara saldırı' talimatı veren Erdoğan: Her gün kadınlar günüdür

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan "Dün Dünya Kadınlar Günü’ydü. Bizim için Dünya Kadınlar Günü bir gün değildir, Batı’nın anlayışıdır. Bizim için Kadınlar Günü her gündür” dedi.

İleri Haber

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart yerel seçimlerine yönelik Elazığ’da düzenlenen AKP mitinginde konuşuyor.

Polis, Taksim'de düzenlenen Gece Yürüyüşü'ne katılan binlerce kadına cop, biber gazı ve plastik mermiyle saldırırken Erdoğan, “Dün Dünya Kadınlar Günü’ydü. Bizim için Dünya Kadınlar Günü bir gün değildir, Batı’nın anlayışıdır. Bizim için Kadınlar Günü her gündür” dedi.

Geçtiğimiz 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde de Taksim'de polis kadınlara saldırmıştı.

'AÇTIĞIM DAVALARI BAYAĞI KAZANIYORUM'

Man Adası belgelerine ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ya açtığı tüm davaları kazandığını söyleyen Erdoğan, "Açtığım davaları bayağı kazanıyorum. Şimdi o itirazlarını falan yapıyor, inşallah itirazlar da sağlam gelecek ve 2 buçuk milyonu aldığımda Mehmetçık Vakfı'na bağışlayacağım" şeklinde konuştu.

'ANLAŞILAN GİTTİKLERİ HER YERDE HALKI 'TERÖRİST' DİYE SELAMLAYACAKLAR'

[ih2]

Halciler ve pazar esnafı dahil birçok yurttaşa terörist diyen Erdoğan Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik ise "Anlaşılan bu mızıkacılar gittikleri her şehirde vatandaşı 'teröristler' diye selamlayacaklar" dedi.