67 yaşındaki erkeği darp eden Halil Sezai hakkında başsavcılıktan açıklama

67 yaşındaki erkeği darp eden Halil Sezai hakkında başsavcılıktan açıklama

Halil Sezai film çekimi için bulundukları Tuzla’da gürültü yaptıkları iddiasıyla tepki gösteren bir mahalle sakinin darp etti.

Oyuncu ve şarkıcı olarak tanınan Halil Sezai dün sabah saatlerinde Tuzla’daki bir villada ekibiyle birlikte film çekimi yaptı. Çekim esnasında 67 yaşındaki mahalle sakini Hüseyin Meriç gürültü yaptıkları iddiasıyla tepki gösterdi. İddialara göre Meriç, Sezai ve ekibinin çekim yapmasına izin vermeyeceğini söylemesinin ardından arbede çıktı.

Tartışmanın görüntülerinin sosyal medyaya da yansıdığı olayda Meriç’in şikayetinin ardından Halil Sezai ve yönetmen Aytaç Ağırlar, Taner Okçular ve Ecem Ağırlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Dört kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

 

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Öte yandan Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, darp olayı hakkındaki soruşturmanın genişletildiğini açıkladı. Başsavcılıktan yapılan açıklamada, "Suç işleyen kişiler hakkında yasal gereğine tevessül edilmesi için gerekli tüm işlemler titizlikle sürdürülmektedir" denildi.

Soruşturma dosyasına giren görüntüler ve alınan beyanlar doğrultusunda soruşturmanın genişletildiğinin kaydedildiği açıklamada ayrıca, “Şüpheli Halil Sezai Paracıkoğlu hakkında ‘Silahla Kasten Yaralama’, ‘Hakaret’, ‘Konut Dokunulmazlığını İhlal’ ve ‘Tehdit’ suçlarından ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığımızda hazır edilmesi yönünde kolluğa ek talimat verilmiştir. Soruşturma kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması ve suç işleyen kişiler hakkında yasal gereğine tevessül edilmesi için gerekli tüm işlemler titizlikle sürdürülmektedir” ifadelerine yer verildi.