40 gündür kayıp olan Fatma Öz'ün Bahri Maraşlı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı!

40 gündür kayıp olan Fatma Öz'ün Bahri Maraşlı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı!

Ailesinin 40 gündür haber alamadığı Fatma Öz'ün cansız bedeni, fail Bahri Maraşlı'nın itirafı sonucunda boş bir arazide gömülü olarak bulundu.

Malatya’nın Darende ilçesinde yaklaşık 40 gündür kendisinden haber alınamayan Fatma Öz'ün, sevgilisi olduğu iddia edilen Bahri Maraşlı tarafından katledildiği anlaşıldı. Fail, ifadesinde Öz'ü silahla öldürüp boş bir araziye gömdüğünü itiraf etti.

Yaklaşık 40 gün boyunca ailesinin haber alamadığı Öz, ailesinin kayıp başvurusu yapmasının ardından polis tarafından aranmaya başlandı. Konu ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına taşındı.

ÖNCE İNTİHAR, SONRA İTİRAF

Öz’ün sevgilisi olduğu öne sürülen Bahri Maraşlı, katıldığı televizyon programından sonra intihara kalkıştı. Maraşlı, 25 Mayıs tarihinde, aracının içerisinde, tabanca ile çene altından tek el ateş etti. Kurşun elmacık kemiğinden çıktı. Bahri Maraşlı intihar girişiminden ağır yaralı olarak kurtuldu.

Geçen gün gözaltında ifadesi alınan Bahri Maraşlı, Öz’ü öldürüp Gürün ilçesi Kavak köyü yakınlarındaki boş bir araziye gömdüğünü itiraf etti. İfade üzerine fail Maraşlı bugün sabah saatlerinde olay yerine götürülerek tespit yapıldı.

Yapılan tespitte Öz’ün cesedine ulaşıldı. Öz, silahla öldürülüp üzeri taşla örtülmüş olarak bulundu. Olay yerindeki inceleme sürüyor. (İHA)

Fatma Öz

DAHA FAZLA