2. Abdülhamid'in torunu salgını fırsata çevirme peşinde: 'Osmanlı tıbbı'yla korona ilacı!

2. Abdülhamid'in torunu salgını fırsata çevirme peşinde: 'Osmanlı tıbbı'yla korona ilacı!

2. Abdülhamid'in torunu, koronavirüs krizini fırsata çevirme derdine düştü, 'Osmanlı tıbbı' ile koronavirüs ilacı için çalışma yaptıklarını iddia etti.

Osmanlı Padişahları arasında yer alan 2. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını krizini fırsata çevirme derdine düştü.

Kendisine 'şehzade' diyen Osmanoğlu, İnstagram hesabından yaptığı canlı yayında 'Osmanlı tıbbından' faydalanarak ilaç çalışması yürüttüklerini iddia etti.

İlacın sadece virüse değil 'birçok hastalığa deva olacağını' öne süren Osmanoğlu, şunları söyledi:

“Üzerimizde olan covid musibetten bahsetmek istiyorum. Şimdi bunlar ilk defa söylenecek. 'Osmanlı tıbbında' olan ilaçlarla vs şimdi bizim dostlarımız uğraşıyorlar. Tabii biz şimdi ismini veremiyoruz. İlerleyen zamanlarda çalışmaların ne kadar yol katettiğini göreceğiz.

Sadece virüsle ilgili değil bir çok hastalığa deva olan Osmanlı ile alakalı bu ilacı inşallah sizlere aktaracağız. Tabii aşama aşama gidiyor. Osmanlı’da tıbbı nebevi derlerdi. Dostlarımız şu anda üzerinde çalışıyor. Basamak basamak bunları göreceğiz. Şu an için ismini vermemiz doğru değil. Tabii önce testleri var. Ondan sonra inşallah hem millete hem ümmete yardımımız olur diye düşünüyor.”