18 yaşındaki kadın arkadaşlık teklifini reddetti diye öldürüldü!

18 yaşındaki kadın arkadaşlık teklifini reddetti diye öldürüldü!

Muğla’da 18 yaşındaki genç kadın arkadaşlık teklifini kabul etmediği şahıs tarafından evinin balkonunda başından vurularak öldürüldü.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 18 yaşındaki İpek Kovan, evlerinin balkonunda otururken arkadaşlık teklifini reddettiği 25 yaşındaki Emrah P.'nin otomatik av tüfeğiyle ateş ederek başından ve göğsünden vurması sonucu hayatını kaybetti. 14 yaşındaki kardeşi Hasan Can Kovan ise yaralandı.

Dün saat 18.00 sıralarında Pınarköy mahallesinde, Emrah P. arkadaşlık teklifini kabul etmeyen İpek Kovan ve kardeşi Hasan Can Kovan’a evlerinin balkonunda otururken, pompalı tüfekle 8 el ateş açtı. Başından ve göğsünden vurulan İpek Kovan hayatını kaybederken, saçmaların isabet ettiği kardeşi Hasan Can Kovan da yaralandı.

Emrah P. saldırının ardından kaçarken, komşuların bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri geldi. İpek Kovan'ın olay yerinde hayatını kaybederken, kardeşi Hasan Can Kovan ise ambulansla Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırdı.

Hasan Can Kovan'ın başına isabet eden 4 saçma, yapılan müdahaleyle çıkartıldı. DHA’nın haberine göre İpek Kovan'ın cesedi ise olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Jandarma kaçan Emrah P.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

DAHA FAZLA