17 yıldır şiddet gördüğü erkeğe çanta fırlatan kadın hapis cezasına çarptırıldı!

17 yıldır şiddet gördüğü erkeğe çanta fırlatan kadın hapis cezasına çarptırıldı!

Adana’da, 17 yıldır şiddet gördüğü erkekten boşanmak istemesine rağmen 5 yıldır mahkemenin boşamadığı Meryem Karalök, boşanmaya çalıştığı erkeğin sözlü tacizine karşı, erkeğe çantasını fırlattığı için cezaevine gönderiliyor.

İleri Haber

Adana’da, 17 yıldır şiddet gördüğü Cerrah Karalök'ten boşanmak isteyen fakat mahkemelerin ret kararları yüzünden boşanamayan Mor Dayanışma üyesi Meryem Karalök, 5 yıldır hukuk mücadelesi veriyor. 5 yıldır boşanma davasını sonuca erdirmeyen mahkeme, skandal bir karara imza atarak boşanmaya çalıştığı erkeğin sözlü tacizine çantasını fırlatarak öz savunma uygulamak zorunda kalan Meryem Karalök'e hapis cezası verdi.

Mahkeme, Cerrah Karakök tarafından sözlü tacize ve tahrike uğradığı için boşanmak istediği erkeğe çantasını fırlatan Meryem Karalök'ü "erkeklik gururunu zedeleme" suçlamasıyla 3 bin TL para cezasına çarptırdı. 

Boşanmak isteyen kadın, tebligat eline ulaşmadığı için para cezasına çarptırıldığından habersizken; bugün polislerce karakola götürüldü ve para cezasını ödeyemediği için cezaevine gönderilecek.

DAHA FAZLA