17 yaşındaki çocuğa ‘koronavirüs’ tehdidiyle cinsel istismar!

17 yaşındaki çocuğa ‘koronavirüs’ tehdidiyle cinsel istismar!

Bir kadın, online arkadaşlık sitesinde yaşını küçük göstererek tanıştığı 17 yaşındaki çocuğa “Sana virüs bulaştırdım” diyerek ve bıçakla tehdit ederek cinsel istismarda bulundu.

İstanbul’un Güngören ilçesinde online arkadaşlık sitesinden tanıştığı 17 yaşındaki Mustafa D.’ye kendisini olduğundan 25 yaş küçük tanıtan 42 yaşındaki Seval D. İsimli kadın, 17 yaşındaki çocuğu virüs bulaştırmakla ve bıçakla tehdit ederek istismar etti.

Kendisini ‘Eda’ ismiyle tanıtan Seval D., arkadaşlık uygulamasında bulduğu 17 yaşındaki çocuğu buluşmak üzere çağırdı. Buluşmaya geldiğinde sahte bir hesapla kandırıldığını fark eden Mustafa D., Seval D. İsimli kadın tarafından bıçakla tehdit edilerek gasp ve ardından da istismar edildi.

‘SANA VİRÜS BULAŞTIRDIM’ TEHDİDİ

İstismar edilen 17 yaşındaki çocuk evden çıkmaya çalışırken bu sefer kadının “Sana virüs bulaştırdım, bir yere gidemezsin” tehditleriyle karşı karşıya kaldı.

KADINA 52 YIL HAPİS İSTENDİ

Kadının yanından ayrıldıktan sonra kendi evine giderek durumu annesine anlatan Mustafa D., ailesiyle birlikte savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Soruşturmanın ardından Seval D. hakkında “Çocuğa cinsel istismar ve yol kesmek suretiyle silahlı yağma ve hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından dava açılarak kadının 52 yıl hapsi istendi.

DAHA FAZLA