14 yaşındaki çocuğu istismar eden erkek serbest bırakıldı

14 yaşındaki çocuğu istismar eden erkek serbest bırakıldı

Denizli'de 14 yaşındaki İ.U'yu istismar ettiği belirtilen Hulusi Ö. adlı erkek çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Denizli’de 14 yaşındaki İ.U'nun aile yakınları olan Hulusi Ö. tarafından cinsel istismara maruz bırakıldığı ortaya çıktı. İ.U'nun annesinin olayı öğrenmesinin ardından şikayyette bulunması sonucu gözaltına alınan Hulusi Ö. hakkındaki iddiaları reddetti ve serbest bırakıldı.

DHA'da yer alan habere göre Denizli'nin ​Merkezefendi ilçesinde yaşayan Özlem U, kızı İ.U.'nun odasında "Anne beni en yakınından koruyamadın" yazılı not ve çok sayıda hap buldu. Kızıyla konuşan Özlem U, aile dostları olan Hulusi Ö'nün kızına cinsel istismarda bulunduğunu öğrendi. Çocuğunun intihar girişimini önlediğini söyleyen Özlem Ü, Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Hulusi Ö.'den şikayetçi oldu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hulusi Ö, hakkındaki iddiaları reddetti ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Özlem U, "Kızım başından geçenleri bize anlatmaya korktuğu için intihar etmek istemiş. Ben kızımdaki sıra dışı durumu fark etmeseydim belki de intihar edecekti. Bu kişinin cezalandırılmasını istiyoruz. Kızım hâlâ korkuyor, ağlıyor ve geceleri uyuyamıyor" diye konuştu. 

DAHA FAZLA