13 yıldır kayıp: Gül Gonca Çelik için adalet arayışı sürüyor

13 yıldır kayıp: Gül Gonca Çelik için adalet arayışı sürüyor

Gaziantep'te 2008 yılında 10 yaşındayken evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Gül Gonca Çelik halen bulunamadı. 10 yaşındaki çocuğa 2012 yılında arkadaşlık teklif ettiği ortaya çıkarak tutuklanan Vahap G. ise kriminal raporuna rağmen 45 gün sonra serbest bırakıldı.

Gaziantep'te 15 Mart 2008 tarihinde, 10 yaşındayken halasına gitmek için evden ayrılan Gül Gonca Çelik'ten bir daha haber alınamadı. 10 yaşındaki çocuğa mektupla arkadaşlık teklif ettiği ortaya çıkan ve 2012 yılında tutuklanan ailenin kiracısı Vahap G. ise kriminal raporuna rağmen 45 gün sonra serbest bırakıldı. Gül Gonca Çelik'in ailesinin adalet arayışı 13 yıldır sürüyor.

Kriminal laboratuvarında yapılan incelemenin ardından mektubun, Çelik ailesinin kiracısı Vahap G.'ye ait olduğu ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine tutuklanan şüpheli Vahap G., rapora rağmen ilk duruşmada serbest bırakıldı.

GÜL GONCA ÇELİK'İN 2015 YILINDA HASTANE GİRİŞİ YAPILMIŞ

2008 yılında kaybolan Gül Gonca Çelik'in 2015 yılında bir hastaneye kaydı yapılmıştı. Bunun üzerine polislere "Kızımı bulun diyen" baba Cuma Çelik polisler tarafından dövülmüştü. Kalp hastası olan baba Çelik, polislerden şikayetçi olmuş, ancak polisler görevine devam ederken, Çelik'e 5 yıl hapis cezası verilmişti.

DAHA FAZLA