12 yaşındaki çocuğa cinsel istismar kamera kayıtlarıyla tespit edildi

12 yaşındaki çocuğa cinsel istismar kamera kayıtlarıyla tespit edildi

Antep'te 69 yaşındaki şahsın 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu görüntüler tren garının kameraları tarafından kaydedildi.

Antep’te bir lokantada çalıştırılan 12 yaşındaki Suriyeli çocuk, 1 Şubat’ta çorbalık kemik almak üzere saat 16.00 civarında Karşıyaka Mahallesi’ne doğru gitti. O sırada aynı yerde bulunan 69 yaşındaki M.Ş.İ. tren garına yakın bir bölgede çocuğa cinsel istismarda bulundu. Cinsel istismarı fark eden tren garı çalışanı iki memur emniyete ihbarda bulundu.

Hürriyet'ten İdris Emen'in haberine göre, olay sonrasında tutuklanan 69 yaşındaki M.Ş.İ. emniyet ve savcılık ifadelerinde cinsel istismarda bulunmadığını iddia ederek kendini savunmaya çalıştı. Görgü tanıkları ise ifadelerinde M.Ş.İ.’nin cinsel istismarda bulunduğunu beyan etti. 12 yaşındaki çocuk da M.Ş.İ.’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ BULUNDU

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında cinsel istismarın yaşandığı bölgede bulunan güvenlik kameraları incelendi. Polis, cinsel istismarın yaşandığı gün olay yerine bakan bir güvenlik kamerasının görüntülerine ulaştı. Kameraları inceleyen polis, M.Ş.İ.’nin cinsel istismar görüntülerine ulaştı. Görüntüler soruşturma dosyasına eklendi.

Cinsel istismardan tutuklanan M.Ş.İ. hakkında Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘çocuğun cinsel istismarı ve çocuğu hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından dava açıldı. 12 yaşındaki çocuk ise geçmişte bir kez daha istismara maruz bırakıldığını söyledi.

DAHA FAZLA