11 yaşındaki Zeynep'in katil zanlısı gözaltına alındı

11 yaşındaki Zeynep'in katil zanlısı gözaltına alındı

Kırklareli’de 11 yaşındaki Zeynep Esin, terk edilmiş bir binada öldürülmüş halde bulundu. Zeynep’in 28 yaşındaki teyzesinin oğlu katil zanlısı olarak gözaltına alındı.

Kırklareli’de dün akşam saatlerinde ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan 11 yaşındaki Zeynep Esin, terk edilmiş bir binada öldürülmüş halde bulundu. Zeynep’in 28 yaşındaki teyzesinin oğlu katil zanlısı olarak gözaltına alındı. Birden çok suçtan araması bulunduğu öğrenilen şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Zeynep Esin'den (11) bir süre haber alamayan ailesi polise kızları için kayıp başvurusunda bulundu.

Başvurunun ardından yaklaşık 7 saat yapılan arama çalışmalarında çocuğun cesedi evlerine yaklaşık iki kilometre uzaktaki Bademlik Mahallesi'nde terk edilmiş bir binada bulundu. Yapılan incelemeler sonucu Zeynep Esin'in başına tuğla ile vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

ÜSTÜNDE KAN İZİ BULUNAN İKİ TUĞLA TESPİT EDİLDİ

Kırklareli Valiliği sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Zeynep Esin'in ölü bulunduğu bildirildi ve başsağlığı mesajı yayınlandı. Paylaşımda katil ya da katillerin en kısa sürede bulunacağı ifade edildi. Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı Halis İpek'in incelemelerinin ardından, İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü Şubesi ekipleri de yaklaşık 4 saat süren çalışmalarını sonlandırdı.

Ekipler bölgede yaptığı incelemede üzerinde kan izlerinin bulunduğu iki tuğla tespit etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

DAHA FAZLA