10 kilometrelik yola 1 milyar lira harcandı!

10 kilometrelik yola 1 milyar lira harcandı!

Karadeniz Sahil Yolu'nun bir etabı olan, 3 Mart günü AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılan 10 km'lik Ordu Çevre Yolu, 1 milyar liralık maliyetiyle Türkiye'nin en pahalı yatırımlarından biri oldu.

Karadeniz Sahil Yolu'nun bir etabı olan, 3 Mart günü AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan 10 km'lik Ordu Çevre Yolu, 1 milyar liralık maliyetiyle Türkiye'nin en pahalı yatırımlarından biri oldu.

'TABİATLA TATLI BİR MÜCADELE'

Sözcü'nün haberine göre AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Hilmi Güler, “Türk mühendisleri burada tabiatla tatlı bir mücadeleye girdiler. Bu ortak güzel ilişkiden harika bir çevre yolu çıktı. Bu 8 yıllık bir çalışmaydı. Bu yatırımlarla Ordulu hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmayı hedefledik. Şimdilik ilk etabı 1 milyar liraya mal olan, ikinci etabını da yeni dönemde başlatacağımız bu yatırım Ordululara ve Karadenizli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Attığımız bir imza ile başlayıp, bir eserle sonuçlanan, hayatımızı rahatlatan bu yatırımları yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

DAHA FAZLA