1 değil, 2 değil, tam 41 şirkette yönetim kurulu üyesi: Yahya Üstün

1 değil, 2 değil, tam 41 şirkette yönetim kurulu üyesi: Yahya Üstün

Bilal Erdoğan'ın okuduğu Kartal İmam Hatip Lisesi mezunlarının hızlı yükselişleri dikakt çekmeye devam ediyor. Mezunlardan Yahya Üstün 41. şirkette de yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

İleri Haber

Bilal Erdoğan’ın imam hatip lisesinden arkadaşı THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, 40 ayrı şirketteki yönetim kurulu üyeliğinden sonra THY’nin Aydın Çıldır Havalimanı’nda kurulu THY Uçuş Eğitim ve Havalimanı İşletme AŞ’de yönetim kurulu üyesi oldu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın mezun olduğu Kartal İmam Hatip Lisesi son dönemde eski mezunlarının hızlı yükselişiyle gündeme gelmeye devam ediyor.

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi Ali Kıdık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün’ün 40 ayrı şirketteki yönetim kurulu üyeliğinden sonra THY’nin Aydın Çıldır Havalimanı’nda kurulu THY Uçuş Eğitim ve Havalimanı İşletme AŞ’de yönetim kurulu üyesi olduğu ve Üstün'ün eniştesi Mehmet Zahid Uzunlar'ı da THY OPET'te Genel Müdür Yardımcısı yaptırdığını yazdı.

Kıdık, şu ifadeleri kullandı:

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün’ün bilinen 40 ayrı şirketteki yönetim kurulu üyeliğinden sonra THY’nin Aydın Çıldır Havalimanı’nda kurulu THY UÇUŞ EĞİTİM VE HAVALİMANI İŞLETME AŞ’de yönetim kurulu üyesi olduğu ortaya çıktı.

 

KARTAL İMAM HATİP SALTANATI

40 kayyum şirketin yönetim kurulunda görev alan Yahya Üstün, THY yönetiminde bulunan çok sayıda Kartal İmam Hatip Lisesi mezunundan biri. Üstün, 2016 yılından bu yana THY Basın Müşaviri olarak görev yapıyor.