Derviş Mehmet'ler rejiminde bir Devrimci Mehmet

Karşımda Türkiye'nin en çok okunan haber sitesinin bir sayfası:
Başlık: "16 yaşındaki liseli Erdoğan'a hakaretten tutuklandı".
Haber şöyle başlıyor:
"Konya'da önceki gün 'Devrim şehidi' Kubilay'ı Anma töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ileri sürülen lise öğrencisi 16 yaşındaki M.E.A., dün okulundan alınarak çıkarıldığı mahkemede tutuklandı."
Haberde devrim şehidi ifadesi tırnak içine alınmış. Mehmet Emin Altunses'in adının baş harfleri yazılmış. Haberin fotoğrafında Mehmet'in yüzü buzlanmış.

Konya'da gericilik karşıtı bir eylem...
Gerici bir güruh tarafından katledilen Öğretmen Kubilay anılıyor...
Kubilay anmasında Erdoğan protesto ediliyor...
Kubilay anmasında Erdoğan'ı liseliler protesto ediyor...

Erdoğan rejimi için bu eylem, tahrip gücü yüksek bir bombadır. Mehmet'in M.E.A, devrim şehidinin "devrim şehidi", Mehmet'in yüzünün de buzlu olması rejim için yasal değil siyasi zorunluluktur. "Böyle tehlikeli işlere girişme çocuk, yüzün tanınmaz hale gelir, adını sanını kaybedersin" mesajı verilmiştir.

Mehmet'i tutuklayan Konya 1. Sulh Ceza Mahkemesi hakimi, bombanın yıkıcı gücünün farkındadır. Mehmet'i gözünü kırpmadan tutuklamıştır. Yapması gereken kalemini kırmaktır. Geri döndürülemez bir karar almıştır ve rejimin mahkemesi tutarlıdır.

Kubilay'ı katleden derviş Mehmet ve şürekası savunulmadan Erdoğan savunulamaz.
Erdoğan demek derviş Mehmet demektir...

16 yaşında Kubilay'ı anan, Kubilay'ı anarken Erdoğan'a haddini bildiren Devrimci Mehmet, dindar ve kindar derviş Mehmet'ler yetiştirmeye ant içmiş bu rejimin korkulu rüyasıdır.

Umut mu arıyoruz?
Umut, Konya'da derviş Mehmet'ler rejimine karşı dimdik duran Devrimci Mehmet'tedir...