Ziraat Türkiye Kupası'nda sürpriz sonuç: Tuzlaspor 3 - 2 Galatasaray

Ziraat Türkiye Kupası'nda sürpriz sonuç: Tuzlaspor 3 - 2 Galatasaray

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Tuzlaspor, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nun 4. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadında karşı karşıya geldiği Galatasaray'ı 3-2 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nun 4. haftasında, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Tuzlaspor ile Galatasaray  haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadında karşı karşıya geldi. Müsabakadan 3-2 galip ayrılan Tuzlaspor tarihi bir sonuca imza attı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Aurelien Chedjou'nun golüyle 1-0 Galatasaray üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci yarı üstün bir oyun sergileyen Tuzlaspor Arif Şahin, Tuncay Fındıkcı ve Ozan Papaker ile bulduğu gollerle 3-1 öne geçti. Galatasaray Martin Linnes'in ayağından bulduğu golle farkı 1'e indirse de rakibine başka gol şansı tanımayan Tuzlaspor müsabakadan 3-2 galip ayrıldı.

Karşılaşmada Galatasaray'dan Aurelien Chedjou ve Yasin Öztekin, Tuzlaspor'dan ise Doğan Ateş kırmızı kart alarak oyun dışı kaldılar. Bu sonucun ardından Tuzlaspor Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 9 puanla ilk sırada yer aldı. Galatasaray ise grupta 5 puanla 3. sırada kaldı.


 

DAHA FAZLA