Zihinsel engelli kadına toplu tecavüz

Zihinsel engelli kadına toplu tecavüz

Bir süredir kayıp olan ve geçtiğimiz günlerde bulunarak ailesine teslim edilen zihinsel engelli kadına birden fazla kişinin tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Çanakkale'nin Çan İlçesi'nde 4 Temmuz tarihinde ortadan kaybolan 22 yaşındaki zihinsel engelli G.U. adlı kadına tecavüz ettiği kaydedilen 9 kişi gözaltına alındı.

G.U., evden çıktıktan sonra rahatsızlanması üzerine yanında duran TIR ile Bursa'nın İnegöl ilçesine gittiğini ve burada 9 kişinin kendisine tecavüz ettiğini söyleyerek başına gelenleri annesine anlattı.

Anne S.U., G.U. ile birlikte İnegöl'deki jandarma karakoluna giderek şikayette bulundu.

Uzman eşliğinde karakolda ifade veren G.U., Çan'da kırsal bir bölgede dolaşırken yanına gelen bir kişinin kendisini araca bindirdiğini ve ormanlık alanda bir hayvan çiftliğindeki barakaya götürerek tecavüz ettiğini söyledi.

G.U., daha sonra bu kişinin arkadaşlarının da kendisine tecavüz ettiğini ekledi. Kimse olmadığı sırada barakadan kaçtığını anlatan G.U., otostop çekerek önce Kütahya'ya, buradan da trenle Eskişehir'e gittiğini söyledi. İfadesi sırasında fenalaşan G.U., İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi edildi. 

Jandarmanın yaptığı çalışmalar sonunda G.U.'yu aracıyla barakaya götürüp tecavüz ettiği ifade edilen C.Y. ile arkadaşları E.G., T.G., U.C., E.C., M.K., A.Y., İ.K. ve S.B. gözaltına alındı.

Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DAHA FAZLA