Yozgat’ta ‘kadınlara özel’ havuz yapıp erkeklere test ettirdiler

Yozgat’ta ‘kadınlara özel’ havuz yapıp erkeklere test ettirdiler

Yozgat Valiliği Özel İdaresi kadınlara özel bir havuz yaptırdı. Tesisin açılışına kadınlar alınmazken, aralarında Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ın da olduğu erkekler havuzu ‘test etti.’

Pembe otobüs, pembe metrodan sonra şimdi de ’Türkiye’nin kadınlara özel ilk aqua parkı’ olarak sunulan ve ayrımcılık içeren tesis Yozgat’ta açıldı. Açılışına kadınların davet edilmediği tesisteki havuzda aralarında Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ın da olduğu erkekler yüzdü. Açılışa basın da çağrıldı. 

Açılışta yer alanlar arasında  Gezi direnişine katılanalara "Ermenilere bıraktınız meydanı, Allah belanızı versin eylemci çapulcuları" diyen milli güreşçi Rıza Kayaalp da vardı.

‘TAMAMEN HANIMLARA AİT’

Hürriyet'te yer alan habere göre, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, şifalı suları ve modern yapısı ile kadınlara özel olarak şubat ayınca açılacak tesisle Yozgat’ın ‘sınıf atladığını’ söyledi. Böyle bir tesisin Türkiye’nin hiçbir yerinde olmadığını söyleyen Vali Yurtnaç, "Burası tamamen kadınlara, hanımlara ait. Burada hem termal su var 30 derece, aynı zamanda eğlencesi de var. 

DAHA FAZLA