Yordam Kitap Nisan ayı kitaplarını duyurdu

Yordam Kitap Nisan ayı kitaplarını duyurdu

Yordam Kitap, 2016 yayın programında duyurduğu kitapları yayınlamaya devam ediyor. Nisan ayında 3 yeni kitap ve 3 tekrar basım kitap yayınlanıyor: Halkın Devlet Yönetimine Katılımı Üzerine, Marx'tan Yeniden Doğmak ve Başka Bir Uygarlık İçin Manifesto.

Yordam Kitap, 2016 yayın programında duyurduğu kitapları yayınlamaya devam ediyor. Nisan ayında 3 yeni kitap ve 3 tekrar basım kitap yayınlanıyor: "Halkın Devlet Yönetimine Katılımı Üzerine", "Marx'tan Yeniden Doğmak" ve "Başka Bir Uygarlık İçin Manifesto".

Yordam Kitap, Marksist Klasikler Dizisi’ne devam ediyor! Geçtiğimiz aylarda yayınlanan Devlet ve Devrim’in ardından, Nisan ayında "Halkın Devlet Yönetimine Katılımı" adlı eseri yayınlandı. V. İ. Lenin’in bu değerli yapıtının çevirisini, Türkiye’de Marksist teoriye büyük bir katkı koyan Metin Çulhaoğlu üstlendi.

Yordam Kitap, Himani Bannerji imzalı "Marx’tan Yeniden Doğmak 'Irk', Toplumsal Cinsiyet ve Sınıf Üzerine Düşünceler" adlı önemli yapıtı da Nisan ayında yayınlıyor! Kitabı, Türkiye’nin önemli  Marksistlerinden Cem Eroğul yayına hazırladı. Çevirmen ise Senem Özdemir.

Yordam Kitap'ın Nisan ayı kitaplarından bir diğeri ise Fikret Başkaya imzalı "Başka Bir Uygarlık İçin Manifesto: Nasıl Üretmeli, Nasıl Tüketmeli, Nasıl Yaşamalı?".

Ayrıca Yordam Kitap, Nisan ayında 3 kitabın yeni basımlarını da okurlarıyla buluşturdu: Türkiye'de Sınıf Mücadeleleri Cilt 1: 1908-1980, Sungur Savran, 4. Basım; Kapitalizm Demokrasiye Karşı Tarihsel Maddeciliğin Yeniden Yorumlanması, Ellen Meiksins Wood (Çeviri: Şahin Artan); 2. Basım; Özgürlük ve Mülkiyet Rönesans'tan Aydınlanma'ya Batı Siyasi Düşüncesinin Toplumsal Tarihi, Ellen Meiksins Wood (Çeviri: Oya Köymen); 2. Basım

DAHA FAZLA