Yobaz Şenocak yine kadınları hedef aldı: ‘Kafelerde gece yarılarına kadar …’

Yobaz Şenocak yine kadınları hedef aldı: ‘Kafelerde gece yarılarına kadar …’

Yobaz İhsan Şenocak, yine kadınları hedef aldı.

Kadınlara yönelik sözleri nedeniyle tepkiler sonucu Diyanet’teki işinden atılan İlahiyatçı İhsan Şenocak, yine kadınları hedef aldı.

Şenocak kadınların pantolon giyip, kaşlarını aldırarak üniversiteye gitmesinin günah olduğunu ve bu kadınların cehenneme gideceğini iddia etmişti. Bu sözler infial yaratmış, büyük tepki toplamıştı.

‘KAFELERDE GECE YARILARINA KADAR…’

Şenocak sosyal medya adresinden yaptığı yeni paylaşımda ise “İslamın Kızı! Umudumuz sensin, cafelerde gece yarılarına kadar erkeklerle senli-benli konuşan, felsefenin derin bahislerine dalan, para, pul kazanan lakin ailesini dağıtan kadınların değil, Fatih'e, Baki'ye, Sinan'a ninni söyleyen, evinde YAVUZ yetiştiren anaların izinde yürü!” ifadelerini paylaştı.

Büyük tepki çeken Şenocak’a Din Felsefesi üzerine yaptığı çalışmalarla bilinen akademisyen Caner Taslaman’dan yanıt geldi. Taslaman, Şenocak’ın bu sözlerine, “Özeti; Ey kızlar

1-Evinizde oturun

2-Erkeklerle konuşmayın

3-Felsefe gibi aklınızın basmadığı işlerle uğraşmayın (kendilerinin kafa çok basıyor)

4-İş hayatında yer almayın (para kazanırsanız size laf geçiremeyiz)

5-Ninni söylemek gibi işlerle uğraşın (ancak bunu berecebilirsiniz)

Kendi sapkın, kadın-sanat-bilim-özgürlükler düşmanı uyduruk dininin şekillendireceği kızlara 'İslamın kızı' diyen şu komediye kanan kaç kişi var acaba? Bu zihniyetle ancak 'Hurafelerin kızı' olursun. Aziz İslam’ı, bu kafalardan öğrenenlerin vah haline!” diye yazdı.

DAHA FAZLA