Yeni doğan torununu satmaya çalıştı

Yeni doğan torununu satmaya çalıştı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi’nde yeni dünyaya gelen torununu bir başka aileye 5 bin lira karşılığında satmaya çalıştığı iddia edilen 58 yaşındaki Ahmet M., gözaltına alındı.

Zonguldak'ta meydana gelen olayda 24 yaşındaki Bilge M., doğum sancıları başlayınca babası tarafından Ereğli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. DHA'dan Sinan Kabatepe'nin haberine göre, baba Ahmet M., yatış işlemlerini yaptırırken, kızı Bilge M., sağlık görevlilerine babasının bebeğini başka bir aileye satacağını söyledi. Görevlilerin ihbarı üzerine hastane polisi harekete geçti. Durumu fark eden Ahmet M., kızıyla birlikte apar topar hastaneden çıktı. Polis, Ahmet M.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına alırken Bilge M., tekrar hastaneye yatırıldı. 

BEBEK KORUMA ALTINA ALINACAK

Ahmet M.’nin erkek torununu Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde oturan S.S. ve C.S. çiftine 5 bin lira karşılığında satmak için anlaştığı öğrenildi. Kozlu’daki çift S.S., ve C.S.’de polis tarafından alınarak karakola götürüldü. Ahmet M., ile bebeği satmak için anlaştığı çift ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Bebeğin Aile ve Sosyal Politika İl Müdürlüğü’nce koruma altına alınacağı belirtildi.

DAHA FAZLA