Yaşamı savunanlar 'Hayır' demek için Maçka Parkı'nda buluşuyor

Yaşamı savunanlar 'Hayır' demek için Maçka Parkı'nda buluşuyor

Doğa ve yaşam savunucusu yurttaşlar ile birçok kent ve ekoloji örgütünün içinde bulunduğu “Yaşamı savunanların #Hayır’ı”, 26 Şubat Pazar 12.30’da “#Hayır’ların en güzelini söylemek için” herkesi Maçka Parkı’na davet ediyor.

Doğa ve yaşam savunucuları Maçka Demokrasi Parkı'nda düzenlenecek #Hayır etkinliğine çağrıda bulundu. Yaşam alanlarımıza dair kararların tek bir kişinin insafına bırakılmasını kabul etmediklerini açıklayan yurttaşlar, "hep birlikte #Hayır‘ımızı ilan ediyoruz" sloganıyla Maçka'da buluşuyor. "#Hayır’ların en güzelini söylemek için" 26 Şubat Pazar günü saat 12:30’da Maçka Parkı’nda buluşmaya çağrı yapılan duyuru şöyle:

Yaşamı Savunanlar Hayır İçin Buluşuyor

Yaşanabilir kentler ve doğa için mücadele edenler, yaşamlarımıza ve yaşam alanlarımıza dair kararların tek bir kişinin insafına bırakılmasını kabul etmiyor ve hep birlikte #Hayır‘ımızı ilan ediyoruz.

Bu çağrı, kentler tarihi ve kültürel varlıklarıyla yaşanabilir alanlar olarak kalsın, doğa yaşamı üretmeye devam edebilsin, yaşam alanlarımız ve mahallelerimiz yağmalanmasın, hukuk, adalet, özgürlük ve demokratik haklar yok olmasın, ayrımcılık ve dayatma kültürü ortadan kalksın diyenlerindir.

Bu çağrı ortak hafızayı, ortak geleceği, ortak bir yaşamı koruma ve birlik olma çağrısıdır.

Bu çağrı mahallelerin, parkların, garların, yaylaların, tersanelerin, koruların, ormanların, hanların, vadilerin, okulların, zeytinliklerin, sinema ve tiyatro salonlarının, dağların, denizlerin, derelerin, hayvanların, yaşamdan yana olan insanların; bizlerin hepimizin çağrısıdır.

Yaşamı savunan herkesi, #Hayır’ların en güzelini söylemek için, 26 Şubat Pazar, saat 12:30’da Maçka Parkı’nda (orta kısımdaki havuzda) buluşmaya ve basın açıklamamızda hep birlikte olmaya çağırıyoruz!

Ayrıntılı bilgiye etkinliğin Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

DAHA FAZLA