Yandaşların Gezi paranoyası bitmiyor!

Yandaşların Gezi paranoyası bitmiyor!

Türkiye tarihinin en görkemli halk eylemliliklerinden biri olan Haziran Direnişi, AKP ve yandaşlarını hala korkutmaya devam ediyor.

AKP’nin yandaş ‘gazetecisi’ Ömer Turan,  popüler İspanyol dizisi La Casa De Papel için Netflix Türkiye tarafından çekilen tanıtım videosunun, izleyenlere Haziran Direnişi’nin 2’inci dalgasını yaratmak amacıyla sübliminal mesaj verdiğini öne sürdü. Turan, kendince bazı çözümlemeler yapmaya çalıştı.

Ömer Turan sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu paylaşımlarda bulundu:

"Bir dizi filmin bilmem kaçıncı sezonun fragmanı adı altında resmen ikinci Gezi çağrışımı yapan bir ayaklanma kurgusu yapmışlar. Fragmanın her karesi siyasi mesaj içeriyor. Fragman degil de sanki ikinci Gezi’nin işaret fişeği. Derin NATO ve baş piyonu FETÖ yine büyük bir hainliğin peşinde gibiler. Bakalım bu sefer nasıl bir şey deneyecekler? Suikast,Gezi tarzı kalkışma, dolar üzerinden ekonomik darbe, siyasi suikastler, terör dalgası, yada hepsinin içinde bulunduĞu yeni bir hain tertip. Müziginden sloganlarına, kostümünden mekanlara kadar her bir karesi sübliminal mesaj içeriyor. Bu kesinlikle incelenmelidir. Tekrar diyorum, paranoyak olmak devletsiz olmaktan iyidir."

DAHA FAZLA