Yandaşlar birbirine girdi: 'Adam değilsin'

Yandaşlar birbirine girdi: 'Adam değilsin'

Yandaş Türkiye gazetesi yazarı Yıldıray Oğur'un başkanlık teklifini eleştirmesinin ardından yandaş yazarlar arasında çıkan tartışma büyüdü.

Yandaş Türkiye gazetesi yazarı Yıldıray Oğur'un dün köşesinde kaleme aldığı yazısında başkanlık teklifini eleştirmesinin ardından yandaşlar birbirine girdi. 

Bir başka yandaş yazar Cem Küçük, 'partili cumhurbaşkanlığı' sisteminin 'yeni vesayetlere' yol açacağını söyleyen Oğur'a, Fethullah Gülen cemaatine yönelik soruşturma kapsamında aranan ve yurt dışına kaçtığı belirtilen ağabeyi Turgay Oğur üzerinden yüklendi. 

Oğur'un yazısına ilişkin, "Yıldıray Oğur denen adam Cumhurbaşkanımıza alenen vesayet gücü diyor dünkü yazısında" ifadelerini kullanan Cem Küçük, Twitter'da ağabey Turgay Oğur'un Instagram'dan paylaştığı bir fotoğrafa yer vererek, "Görüşmüyorum dediğin FETÖcü abin, terörist Turgay Oğur'a geçen Ramazan'da çiçek göndermişsin. İşte sen busun!" dedi. 

Yıldıray Oğur ise Cem Küçük'ün bir paylaşımını alıntılayarak, "'Cem Küçük denen adam' diyemeyeceğim, çünkü sahiden böyle bir şey yok" ifadelerini kullandı. 

Cem Küçük'ün ifadelerine bir tepki de bir başka yandaş Türkiye yazarı Ceren Kenar'dan geldi. AKP'nin 'ortadoğu uzmanı' Kenar, Küçük'e "Bu muhafazakarlık değil Baasçılık. Muhafazakarlığın en önemli değeri aileye bile saygıları yok" sözleriyle tepki gösterdi. 

Cem Küçük ise Ceren Kenar ve Yıldıray Oğur'a "Ceren Kenar ve Yıldıray Oğur ikiniz de sinsi hem de çok sinsi işler çevirdiniz. Artık bittiniz" şeklinde karşılık verdi. 

DAHA FAZLA